Infrastructuur
Bij grote infrastructurele projecten onderscheidt Croon zich als specialist met een gestructureerde aanpak en integrale benadering. We leveren complete elektrotechnische oplossingen voor tunnels, bruggen en sluizen.
Utiliteit
Onze horizon reikt verder dan alleen de bouwfase. Croon is actief in elke levensfase van een gebouw: initiatief, ontwerp, realisatie en gebruik. Zo realiseren we rendement op investeringen.
Marine & Offshore
We zijn betrokken bij elke levensfase van een schip en platform: initiatief, ontwerp, realisatie en onderhoud. Croon is verantwoordelijk voor de com- plete engineering en installatie van elektrotechnische systemen en netwerken aan boord.

Croon Elektrotechniek

Al meer dan 135 jaar is Croon Elektrotechniek niet meer weg te denken uit de top van de installatiebranche. We zijn verantwoordelijk voor de complete elektrotechnische installaties in duizenden gebouwen, talloze schepen, vele industriële complexen en tienduizenden andere projecten in allerlei marktsectoren.

Nieuws & actualiteiten

12 mrt 2015

Succesvolle samenwerking na incident

Een calamiteit komt altijd ongelegen. Zeker in de industrie, waar verlies aan productiedagen direct van invloed is op het bedrijfsresultaat. Toen ...

Test download widget

Testintro

Ook interesse in onze whitepaper?

Hier kan ik nog iets neer zetten ter intro

gyyuh koko kokok
kokok koko kokoko

Shopping basket test

Dit is de introtekst voor deze shopping basket.

Product Aantal Prijs Subtotaal
1,95 0,00
1,50 0,00
1,50 0,00
0,34 0,00
1,60 0,00
12,50 0,00
Totaal     0,00

Croon op twitter